Wat vonden zij ervan?

Wat zeggen degenen die een coachingstraject hebben gedaan erover? Hieronder een aantal reacties op de vraag 'Waaraan heb je vooral iets gehad?'

 

"Ik heb geleerd om beter op signalen te letten. Verder heb ik veel geleerd over de omgang met anderen. Minder zelf invullen wat de ander wil of denkt en meer doorvragen voor duidelijkheid."

 

"Tijdens de coaching bleek dat mijn werkplek niet de juiste voor me was. Met hulp van mijn coach heb ik mijn baan opgezegd en heel snel werk op interimbasis gevonden. Het lef om deze stap te nemen en de voldoening daarover, hebben me gesterkt om beter en sneller naar mijn gevoel te luisteren."

 

"De coach liet mij zien wat de negatieve effecten zijn van mijn perfectionisme, mijn grote verantwoordelijkheid en betrokkenheid, het naar mij toetrekken van taken."

 

"Ik ben eigenlijk wel geschrokken van de negatieve invloed van het plegen van roofbouw op het lichaam, wat maakt dat ik bewust bezig wil blijven om dat te voorkomen."

 

"Niet meer 120% werken, maar 80% en soms iets meer. Meer delegeren en aandacht hebben voor de zaken die ertoe doen."

 

"Mijn coach heeft mij aanwijzingen gegeven om meer rust in mijn werk te vinden zodat ik 's nachts beter slaap en niet meer zo vermoeid ben."